Kan ik documenten herstellen nadat ik de pagina sluit?
Documenten worden automatisch in deze browser opgeslagen en bij terugkeer hersteld. Sluiten met X verwijdert het document. Ook browseropschoning kan gegevens wissen; download belangrijke resultaten of exporteer de werkruimte.